Ce reţete de ciocolată folosesc artizanii români pentru a face concurenţă maeştrilor belgieni? Unii dau un strop de „culoare” acestui desert universal cu pălincă românească şi nuci

Ce reţete de ciocolată folosesc artizanii români pentru a face concurenţă maeştrilor belgieni? Unii dau un strop de „culoare” acestui desert universal cu pălincă românească şi nuci

Ciocolata nu mai are nevoie de nicio prezentare, deşi istoria desertului care-i tentează chiar şi pe cei mai sceptici pământeni ascunde multe mistere, mii de variante care n-au rezistat trecerii timpului şi, mai ales, reţete complexe al căror rezultat este o poftă de nestăvilit. Însă maeştrii ciocolatieri belgieni sau francezi nu mai deţin de mult „arme“ secrete care să-i facă invincibili. Este rândul artizanilor români să construiască propria poveste dulce.

https://da.zf.ro/dupa-afaceri/gastronomie/ce-retete-de-ciocolata-folosesc-artizanii-romani-pentru-a-face-concurenta-maestrilor-belgieni-unii-dau-un-strop-de-culoare-acestui-desert-universal-cu-palinca-romaneasca-si-nuci-17988255

This post is also available in: Romanian

/ News