Constituirea unui grup de lucru interministerial pentru dezvoltarea economică

imageResize

Constituirea unui grup de lucru interministerial pentru dezvoltarea economică

În cadrul întâlnirii informale a Guvernului de sâmbătă s-a discutat despre constituirea unui grup de lucru interministerial pentru dezvoltare economică care să aibă ca scop constituirea unui “plan de reacție rapidă”, a anunțat vicepremierul Costin Borc, într-o conferință de presă.

“Dincolo de obiectivul fundamental de convergență pe termen mediu, vrem ca într-un termen relativ scurt să consolidăm încrederea în economia românească. Acest lucru presupune identificarea oportunităților de reindustralizare, ținând cont de reinterpretarea acestui context, al acestui concept în contextul general european. Pe noi ne interesează în primul rând sprijinirea capitalului și a capitalului românesc, consolidarea, dacă vreți și a identității produselor românești fiind pentru noi un obiectiv strategic. Capitalul uman românesc este pentru noi o resursă fundamentală și vrem să dezvoltăm resursele umane atât în ceea ce privește dezvoltarea personalului calificat, până la tot ceea ce vorbim de industrii creative, IT&C etc. Pe termen scurt, vom asocia acest plan cu liniile bugetare pe 2016”, a mai afirmat vicepremierul.

http://www.agerpres.ro/economie/2015/11/21/costin-borc-am-discutat-despre-constituirea-unui-grup-de-lucru-interministerial-pentru-dezvoltarea-economica-16-42-31

This post is also available in: Romanian

/ News

Share the Post