Editorial: La inceput de drum

iasicounty

Editorial: La inceput de drum

Sa-ti fie dat sa traiesti vremuri interesante, suna un vechi blestem din Upanisade. Dar dincolo de matricea noastra culturala creionata de Lucian Blaga sau de Weltanschauung-ul personal al fiecaruia putem afirma, fara a gresi, ca traversam asemenea vremuri.

In acest context local si global, proiectul DBI Romania isi propune sa devina un vector de comunicare important pentru ecosistemul antreprenorial romanesc informand si punand in contact oameni de afaceri locali si nationali, pe de o parte, cu companii si fonduri de investitii straine interesate sa faca afaceri in Romania, pe de alta parte.

Proiectul DBI Romania a fost gandit atat ca o poarta de intrare virtuala, cat si ca un instrument de promovare eficienta a oportunitatilor de afaceri oferite potentialilor investitori de catre Romania, in general, precum si a oportunitatilor de afaceri existente in regiunea Nord-Est si in zona judetului Iasi, in special.

Din acest motiv, proiectul DBI Romania intentioneaza, pe de o parte, sa contribuie decisiv la atragerea de investitii straine in economia nationala precum si la promovarea climatului investitional autohton, iar pe de alta parte, sa interactioneze direct cu toti actorii implicati in stabilirea si consolidarea acestor afaceri in Romania – case de avocatura, firme de audit si consultanta fiscala, case de management, precum si alte companii ce ofera servicii suport pentru afaceri – contabilitate, accesare fonduri europene, resurse umane, branding si comunicare online.

Ca atare, ne dorim sa devenim un partener de comunicare credibil si solid pentru toti cei interesati sa faca business in Iasi si Romania si un liant intre autoritatile publice locale, organizatiile patronale si/sau economice si camerele de comert bilaterale in vederea stimularii si cresterii potentialului economic autohton.

Pentru ca Iasul si Romania are potential de business, va asteptam alaturi de noi, pentru a face pasul spre urmatorul nivel de dezvoltare !

Dragos – Daniel PANAINTE

This post is also available in: Romanian

/ News

Share the Post