Cum imbunatateste Orange performanta angajatilor printr-o tehnologie dezvoltata de Nestor, un start-up din Iasi

Cum imbunatateste Orange performanta angajatilor printr-o tehnologie dezvoltata de Nestor, un start-up din Iasi

„Este o plaformă de dezvoltare a angajaţilor şi management al obiectivelor de business prin practici de coaching şi leadership. Misiunea noastră este de a crea primul sistem de operare al culturii organizaţionale cu ajutorul căruia companiile pot dezvolta o cultură axată pe leadership şi performanţă. Platforma contribuie semni­ficativ la creşterea satisfacţiei, a productivităţii şi a responsabi­lităţii angajaţilor prin inter­mediul unui proces simplificat. Puterea platformei constă în conectarea diferitelor surse – noi le numim people data, printr-un proces unitar, oferind înapoi companiilor tool-uri de analiză şi predicţie în timp real“, a explicat Bogdan Apostol, cofondator şi CEO în cadrul Nestor.

El a adăugat că înainte de a exista soluţia Nestor, datele legate de performanţa şi evaluarea angajaţilor, în cazul în care existau în cadrul companiilor, erau izolate, iar orga­nizarea lor presupunea un efort consi­derabil din partea organizaţiilor.

Cititi mai mult: https://www.zf.ro/techday/zf-tech-day-imbunatateste-orange-performanta-angajatilor-printr-19861611?fbclid=IwAR2kX5SFwVsA7q1UurtM3z63CS4-2Supw71TWeuDXSa4QLT8nE8DaalgdiE

This post is also available in: Engleză

/ Ştiri