Americanii de la ThoughtWorks preiau firma de IT Gemini Solutions

Americanii de la ThoughtWorks preiau firma de IT Gemini Solutions

ThoughtWorks, companie globală de consultanţă software cu sediul central în Statele Unite, a încheiat un acord achiziţionarea Gemini Solutions, firmă de dezvoltare de software şi servicii de consultanţă cu centrul de dezvoltare în România.

Fondată în 2005 de un grup de ingineri din Silicon Valley, Gemini Solutions are peste 170 de ingineri şi personal operaţional în sediile din Bucureşti, Cluj şi Iaşi.

„Încă de la începuturile noastre am lucrat pentru a ajuta organizaţii de top, indiferent de dimensiune sau maturitate, să înflorească şi să prospere, oferindu-le soluţii de software excepţionale. ThoughtWorks şi Gemini Solutions au o filosofie şi o dăruire comună pentru succesul clientului. Suntem încântaţi pentru oportunitatea de a deveni parte a unui lider global din industria IT. Această achiziţie este, de asemenea, dovada şi validarea marelui talent şi a capacităţii sectorului IT românesc, motive pentru care o organizaţie internaţională precum ThoughtWorks ar alege să investească în această piaţă”, a declarat Theo Nissim, Chief Executive Officer (CEO) şi fondator Gemini Solutions.

Cititi mai mult: https://www.zf.ro/business-hi-tech/prima-tranzactie-din-2021-americanii-de-la-thoughtworks-preiau-firma-19865995 

This post is also available in: Engleză

/ Ştiri