Milenialii caută “eticheta curată”; mediul rural este perceput ca principalul furnizor de alimente sănătoase

Milenialii caută “eticheta curată”; mediul rural este perceput ca principalul furnizor de alimente sănătoase

Milenialii (tinerii cu vârsta între 18 şi 35 de ani) optează pentru mâncarea realizată din ingrediente a căror provenienţă este cunoscută, iar mediul rural este perceput ca principalul furnizor de alimente sănătoase, conform unui studiu. În viziunea milenialilor, mâncarea sănătoasă este cea în care ştii exact ce pui şi cum o prepari. Astfel, consumul de mâncare gătită a fost menţionat de fiecare dată când s-a discutat despre alimentaţia sănătoasă, arată studiul calitativ desfăşurat pe o perioadă de doi ani în interiorul comunităţii online create, moderate şi coordonate de Exact & WaveTree. Zero.

https://www.agerpres.ro/economic-intern/2018/08/20/milenialii-cauta-eticheta-curata-mediul-rural-este-perceput-ca-principalul-furnizor-de-alimente-sanatoase-studiu–162606

This post is also available in: Engleză

/ Ştiri