Adrian Fetcu, un economist din Iaşi, a pariat pe nişa sucurilor ecologice din cătină şi a ajuns la vânzări de 70.000 de euro

Adrian Fetcu, un economist din Iaşi, a pariat pe nişa sucurilor ecologice din cătină şi a ajuns la vânzări de 70.000 de euro

Adrian Fetcu, de profesie economist, dar cu apetit pentru zona antrepreno­ria­lă, a pus pe piaţă brandul Hipy Bio, sub care produce suc din cătină, un fruct fo­lo­sit cel mai des pentru întărirea imunităţii. Investiţia totală în plantaţia de 20 de hectare de cătină ecologică din judeţul Iaşi a fost de peste 260.000 de euro, din fon­duri europene şi surse proprii, iar sucurile Hipy ajung în peste 50 de magazine Carre­four din ţară.

https://www.zf.ro/afaceri-de-la-zero/adrian-fetcu-un-economist-din-iasi-a-pariat-pe-nisa-sucurilor-ecologice-din-catina-si-a-ajuns-la-vanzari-de-70-000-de-euro-18132429

This post is also available in: Engleză

/ Ştiri